Първоначално публикувано от Ilko Ivanov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Моля за съвет - нов съм! 147 или GTV
Collapse
X
-
AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
-
Първоначално публикувано от r.punto Покажи съобщениеДюзи на 300 000 ще са за смяна 1000% а те не са ьофтини и са консуматив,както и помпите за налягане на нафта, това стига да ти пламне главата...какви бас каси какви 5 лева какъв тунинг..ако си сложиш 100 литра бутилка за газ в багажника ти трябва ван да не намалее багажника за коли от класа на 147 има 40 литра пури..дизел да си купиш нов да си спокоен но втора ръка на 10 години на 300 хиляди не е за него...
Така, че коментирай твойта си кола.......
Кола втора употреба си е късмет.....sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от r.punto Покажи съобщение...как ти го роди това нещо главата ,аз немога да разбера....
Това са лафове на джамбазин които иска да си продаде бензиновия кош. Да отбележа че средно статистически
16v. TS e за сегменти около 200к км. CF3 ката а тя е на 147 има дебитомер 95% за смяна, свещи 100% за смяна, бубини да се проверят ма цените са им ударни, обслужване освен това и нека не забравяме 3те ламбда сонди и катализаторите ако е 120коня + вариаторТурбината на 115 ката много много трудно се троши, колата гори с поне 2-3 литра надолу на 100км. и е в пъти по приятна за каране от некои мъртав 105-120 коньов ТС.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от kachaka Покажи съобщениеНе се карайте колеги! Този спор, дали да е бензин или дизел си го има от както има и коли!Нямам претенции - всичко е до късмет!
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Така е...За момента най-заклетите бензиниджии и собственици НЕ на един, а на по няколко предходни TwinSparka ти казват да избереш дизела...Сам си прави сметката...Пу пу да не им е уроки на техните ТС-овеAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Те може да искат хората да си купуват повече дизели и цените на туйнспарковете да паднат, след което да си купят тия същите хора туйнспаркове еФтинджос и да почнат да мачкат джейтидита по светофарите и да им се смеят, щото примерно карат по-евтин и по-вървящ вариант на същата кола
ПС: аз също бих си взел едно дизелче, ама от тия с "М" накрая
Comment
-
На жтд съм му се нарадвал одавна..3 съм сменил и съм се нагледал на ждт и на турбини,помпи и т.н. ...за млад шофьр е наи добре бензинова кола под 2.0 а които иска да кара дизел...навъртаите по 60 хиляди за 3 месеца с жтд и да видим как ще е.. добър дизел е на 155 2,5 тди...да не обръщаме спора на дизел бензин ще стане глупост..щом давам оценки за дизели значи съм карал такива,подържал и т.н. ....
kachaka вземи си кола да ти е удобно вътре,да те вози добре а не да има ми тя е зле вътре ама е гори малко примерно не ти е ли е удобно в колата заеби всички екстри и фешъни..Амбицията е последното убежище на неудачника
Comment
-
Да напиша 2 реда и аз.Сега ако трябва да си купувам 2 Алфа бих си зел 147 или 156SW 1,9jtd -140/150кс. Даже няма да се замислям.А това които ти вика да си купиш 1,6 ТС и ти казва че ще ти гори малко и евтино се поддържа значи е.......Ако ще е бензинова по-добре да е 2.0 иначе всичко друго е компромис.Нов алфист с ЦФ3 1,6 ще се хванеш за главата (да не се засягат собствениците) пак ще ти дава 11-12 в града (София) и 2.0 толко харчи!!!
Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от r.punto Покажи съобщениеНа жтд съм му се нарадвал одавна..3 съм сменил и съм се нагледал на ждт и на турбини,помпи и т.н. ...за млад шофьр е наи добре бензинова кола под 2.0 а които иска да кара дизел...навъртаите по 60 хиляди за 3 месеца с жтд и да видим как ще е.. добър дизел е на 155 2,5 тди...да не обръщаме спора на дизел бензин ще стане глупост..щом давам оценки за дизели значи съм карал такива,подържал и т.н. ....
kachaka вземи си кола да ти е удобно вътре,да те вози добре а не да има ми тя е зле вътре ама е гори малко примерно не ти е ли е удобно в колата заеби всички екстри и фешъни..
Па викаш ТС-а "даже и на сервиз не е одил".......За тва ся е в почивка.......
Към младежа дет ша купува кола, някой приятел дет разбира да прочете темата и кат ходиш да гледаш коли го взимаш с теб.... Той ша ги гледа с други очи......sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеЕмииии да ти явно си единствения........
Па викаш ТС-а "даже и на сервиз не е одил".......За тва ся е в почивка.......
Към младежа дет ша купува кола, някой приятел дет разбира да прочете темата и кат ходиш да гледаш коли го взимаш с теб.... Той ша ги гледа с други очи......за 2 месеца има 7-8 хиляди без проблем
...
Амбицията е последното убежище на неудачника
Comment
-
Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщениеИнтересна темичка
Ако аз бях на мястото на колегата,нямаше да се мъдря много много, докато(ако) не е продадена още тая кола :
http://147.sechkov.com/Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от r.punto Покажи съобщениеНe съм единствен...написах ви навъртаите за 2-3 месеца по 60-70 км. да видим как и що е ...ТС да не съм ходил на сервиз понеже внимателно съм избирал при покупкатаза 2 месеца има 7-8 хиляди без проблем
...
Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
Comment